Hakkımızda
Hikayemiz
Medeniyetlerin beşiği, tarihin en değerli coğrafyalarından biri : Mezopotamya. Antik uygarlıkların ilk kez görüldüğü bu bereketli topraklarda atalarımız, ilk defa, 13.000 yıl önce, belki de en kıymetli ekin olan buğday yetiştiriciliğine başlamış ve kendi besinlerini topraktan alabileceklerini farketmişler…
MisFood olarak, geçmişimize ve burada yaşamış medeniyetlerin kültürlerine bakarken, bizden önce gelenlerin ayak izlerini takip ederek, özünü kalite ve kültürel dokulardan alan eşsiz bir yemek deneyimi sunmak 2016 yılında yola çıktık.
Mutfak kültürünün başrol oynadığı bu topraklardan, yerel mutfağımızdan ve aile büyüklerimizin geleneksel reçetelerinden ilham alarak, özenle hazırlattığımız unlu mamullerimizin tamamını saf, doğal ve adeta evde yapılmışçasına sizlere sunuyoruz. Değişen zamanın aksine, tariflerimiz hala aynı. MisFood olarak dondurulmuş gıdaya karşı olan algıyı değiştirmekte öncelikli hedeflerimizden. Hiçbir suni koruyucu yada katkı maddesi kullandırmadan, taptaze malzemelerle dondurulan gıdalarımızı,yıllardır beraber çalıştığımız, ailemizin birer parçası haline gelen lokal tedarikçilerimizden sağlamaktayız.
Modern Üretim
Mükemmel Lezzet
En Taze Ürünler
Müşterilerimize taze ürün garantisi veriyoruz.
Hızlı Teslimat
Müşterilerimize ürünlerini en hızlı şekilde ulaştırıyoruz.
Kaliteli Hizmet
Brinci öncelliğimiz verdiğimiz hizmetin kalitesidir.
Sektörde Öncü
Yılların tecrübesi ile müşteri memnuniyetini önemsiyoruz.